Tre utbildningar

Diplomerad AffärsCoach

Coachutbildning för dig som vill arbeta professionellt som affärscoach - med ledare och specialister i olika typer av organisationer som uppdragsgivare.

Utbildningen till Diplomerad AffärsCoach är vår huvudutbildning och vänder sig till dig som siktar på att skaffa dig  en coachutbildning som är ackrediterad av de stora coachingorganisationerna i Sverige - ICF och EMCC. Utbildningen löper över 11 dagar utspridda över cirka sex månader.

Nästa kursstart: 16-17 oktober, 2017. Stockholm

Läs mer »

Påbyggnadsutbildning

Coachutbildning för dig som tidgare har gått en godkänd och ICF-godkänd coachutbildning på minst 60 timmar. Du behärskar redan coachingens grunder och vi går i stället igenom det som kännetecknar arbetet med att stödja chefer och ledare i deras utveckling.

För att du ska bli Diplomerad AffärsCoach krävs att du i grunden har en godkänd coachutbildning på minst 60 timmar - där du lärt dig att arbeta enligt de kärnkompetenser som ICF respektive EMCC har definierat.
Utbildningen löper över 4 dagar och ger 42 CCE-poäng enligt ICF.

Nästa kursstart: 4-5 december, 2017. Stockhom

Läs mer »

Coachande ledarskap

Utbildningen i coachande ledarskap är avsedd för dig som vill utveckla ditt ledarskap.
I kursen får du lära dig att kombinera det coachande ledarskapet med en målstyrning/en performance management process.

Du får som deltagare ett stort antal praktiska verktyg som vi också övar på under kursdagarna.
Utbildningen varvas med 3-4 individuella coachingsamtal med deltagarna där de med kursledarna får stöd i att använda det coachande ledarskapet i den egna vardagen.

Läs mer »

Kursledare

Gunnar Kihlblom - ICF Professional Certified Coach
Mer om Gunnar