Påbyggnadsutbildning

Vi erbjuder påbyggnadsutbildningar för dig som vill fördjupa dig inom Affärscoaching  men som redan har en grund som livs- och karriärcoach.

För dig som är Diplomerad Affärscoach erbjuder vi påbyggnadsutbildningar inom Team Coaching, beteendeanalys och 360°-kartläggning.

Affärscoaching

Solids påbyggnadsutbildning inom Affärscoaching vänder sig till dig som redan har en grundläggande coachutbildning och som önskar gå vidare och skaffa dig metoder och verktyg för att arbeta som affärscoach.

Du lär dig hur du kan hjälpa en organisation att nå sina mål genom sina ledare och/eller nyckelpersoner. Du breddar därmed din coachförmåga och möjligheten att kunna hantera större projekt.

Utbildningen bygger på Solids Affärscoachingsprocess som vi själva utgår från i våra coachuppdrag.

 

Teamcoaching

För dig som redan är Diplomerad Affärscoach och som vill utvecklas inom Teamcoaching och därmed kunna arbeta med och coacha grupper.

Hör av dig så berättar vi mer.

360°-kartläggning & beteendeanalys

För dig som redan är Diplomerad Affärscoach och som vill kunna använda 360°-kartläggningar och beteendeanalyser i dina coachuppdrag.

Genom 360°-kartläggningsutbildningen blir du certifierad och att kan använda Solids 360°-kartläggningsanalys. 

För att certifiera dig inom beteendeanalys, har vi ett samarbete med Ensize – www.ensize.com.

Hör av dig så berättar vi mer.

Förnyelse av ICF-certifiering?

För förnyelse av certifiering på ACC-nivå krävs från 2018:

– Minst 30 CCE-poäng (timmar), varav minst 24 timmar i kärnkompetens (Core Competence) och minst 3 timmar i coaching-etik.

– 10 timmar mentorcoaching (7 timmar i grupp och 3 timmar individuellt).

Samtliga dessa krav tillgodoses genom denna påbyggnadsutbildning.

Påbyggnadsutbildningen genomförs i form av totalt 30 timmar – uppdelade på två dagar i klassrum samt resterande i form av web-baserade möten (Zoom). I utbildningen ingår dessutom tio timmar mentorcoaching samt tre timmar i etik. Till kursdagarna kommer litteraturstudier och praktiska övningar mellan kurstillfällena. 

Tider och praktisk info

Upplägg

Totalt 30 timmar + 1 dag mentorcoaching.
Två dagar i klassrum samt resterande som Web-baserat (Zoom).

Kursavgift

Kursavgiften är 16 000 SEK. Allt studiematerial ingår. Moms tillkommer.

Kurser i Stockholm/Nacka 2020

Kontakta oss för datum

Boka utbildning

Kontakt och anmälan

Vill du veta mer om våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss.

Påbyggnadsutbildningar inom affärscoaching

Solid Affärscoaching utbildar inom Affärscoaching som leder dig vidare till ett ICF certifikat vid godkänd diplomering. Det finns även olika typer av påbyggnadsutbildningar inom företagscoaching och teamcoaching. Solid Affärscoaching har olika typer av coachings utbildningar som kan skräddarsys efter ditt företags önskemål samt ske både på plats samt distans. Du hittar påbyggnadsutbildningar som fördjupar inom affärscoaching och breddar ditt kunnande samt coachingsförmåga. Hos Solid Affärscoaching kan du även utföra 360° kartläggning & beteendeanalys som du kan använda i dina coachuppdrag.