Utvecklande Ledarskap - UL

I samarbete med Försvarshögskolan (https://fhs.se) och Grand Hotel i Saltsjöbaden (https://grandsaltsjobaden.se) utanför Stockholm, erbjuder vi den populära utbildningen Utvecklande Ledarskap.

Early Bird-pris 19 900 kr (moms tillkommer) fram till den 14 juni.

I priset ingår förutom utbildningen, även boende i enkelrum, helpension (frukost, lunch och trerättersmiddag) och fri tillgång till hotellets SPA-anläggning.

Utvecklande Ledarskap vänder sig till dig som

  • vill utveckla ditt ledarskap i din roll som chef, ledare eller projektledare (du behöver inte ha formellt personalansvar för att delta).
  • vill skapa en arbetsmiljö som lockar fram det bästa hos dina medarbetare.
  • vill skapa bättre resultat för din organisation.
Utbildningen ger dig en djup självinsikt, förståelse för ledarskapets förutsättningar och hur olika ledarbeteenden påverkar dina medarbetare och vilken effekt det kan få för din organisation.

Hur går det till?

  • Vi genomför utbildningen under 3 +1 dagar – uppdelade på två tillfällen.
  • Inför den första utbildningsdagen får dina medarbetare och chef svara på en enkät om ditt ledarskap – Utvecklande Ledarskaps- och Ledarbedömning (ULL). Du svarar även själv på ULLen.
  • Kursens första del består av tre dagar. Du får teoretiska kunskaper om utvecklande ledarskap och verktyg för att utveckla dig och dina medarbetare. Vi varvar korta teoripass med egen reflektion och erfarenhetsutbyte i grupp. Med grund i insikterna från ditt ULL-underlag, arbetar du fram en personlig utvecklingsplan.
  • Efter de första tre dagarna på utbildningen följer eget arbete med din personliga utvecklingsplan under cirka två månader, varefter utbildningen avslutas med en dags fördjupning, då du även har möjlighet att revidera din utvecklingsplan.

Var genomförs utbildningen?

  • Vi är mycket glada för vårt samarbete med Grand Hotel i Saltsjöbaden, som erbjuder en unik och perfekt miljö för just denna utbildning (https://grandsaltsjobaden.se).
  • I priset för utbildningen ingår boende i enkelrum, helpension (frukost, lunch och trerättersmiddag) och fri tillgång till hotellets SPA-anläggning.

Tider och praktisk info

Vad kostar det?

I priset ingår förutom utbildningen, även boende i enkelrum, helpension (frukost, lunch och trerättersmiddag) och fri tillgång till hotellets SPA-anläggning (läs mer på https://grandsaltsjobaden.se)

Early bird-pris fram till den 14 juni:
19 900 kr (ex moms)

Ordinarie oris : 24 900 kr (ex moms).

Kursledare

Utbildningen genomförs av Fredrik Fleetwood
och Fredrik Hoël.

Antal deltagare:

Utbildningen genomförs från åtta
upp till 16 deltagare.

Boka utbildning

Kontakt och anmälan

Vill du veta mer om våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss.